default-header
Home Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een tuin moet mooi zijn maar ook praktisch, voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van het ontwerp, wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. De tuin is een belangrijk onderdeel geworden van onze levensstijl, het is een verlengstuk van uw huis. Het is de bedoeling dat u van uw tuin kunt genieten, elke dag weer!!

Voordat we een begin maken met een ontwerp komen we eerst langs voor een vrijblijvend gesprek. We maken een inventarisatie van uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.

Na het maken van een eerste ontwerp/schets volgt een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek worden details besproken en eventueel wijzigingen in het ontwerp aangebracht. Hierna maken voor we voor u het definitieve ontwerp

Elk ontwerp is uniek en geheel afgestemd op uw wensen en situatie. Tijdens het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp met u besproken en zijn alle kosten in een offerte berekend. De aanleg/renovatie van uw tuin kan beginnen.

Tuinontwerp