default-header
Home Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin vergt onderhoud. Onderhoudsvrije tuinen bestaan niet; onderhoudsvriendelijke tuinen wel. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn!

Snoeien

Het bijhouden van de struiken, rozen, klimplanten, bomen e.d. is voor veel tuinbezitters een heel karwei. Vaak wordt te laat of onvoldoende gesnoeid, of wordt er niet op de juiste wijze gesnoeid. De beplanting wordt vaak te groot of neemt teveel ruimte in beslag en vraagt daarom om een vakkundige snoei. Door snoeien met kennis van zaken zal de groeikracht verbeteren.

Vormsnoei

Voor het knippen van hagen en de vormsnoei van heesters zoals buxus bollen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gazon

Ook een mooi gazon vergt onderhoud naast het wekelijks maaien  verzorgen wij ook het verticuteren en mesten en natuurlijk de onkruid bestrijding in het gazon.

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Winterklaar

Denk bij onderhoud ook aan het winterklaar maken van u tuin door snoei, onkruidvrij maken, bladruimen, bestrijden van algengroei op verhardingen, en het afstrooien met een laagje turf/potgrond.

Zaagwerk

Het snoeien van bomen, het verwijderen van dode takken en het uitdunnen van houtsingels en erfbeplanting in de winterperiode behoort ook tot de werkzaamheden van erica tuinen.

Bedrijfstuinen

De presentatie van uw bedrijf is belangrijk daar hoort ook uw bedrijfstuin of bedrijventerrein bij dit is meestal de eerste indruk die klanten van u krijgen. Een verzorgde bedrijfstuin draagt bij aan een positief en vertrouwd imago. Wij kunnen het onderhoud van uw bedrijfstuin verzorgen zoals het snoeien van beplanting het onkruid beheer het schoon houden van verhardingen en het ruimen van zwerfvuil.  Wij beschikken over milieu vriendelijke onkruid bestrijdingsmiddelen en machines die voldoen aan de laatste eisen.

Tuinonderhoud